Eksyin tänään ruotsalaisille blogisivuille ja löysin kasan shoppailufriikkien päiväkirjoja.. siitä innostuneena päätinpä minäkin testata miltä tämä blogielämä tuntuu :) ajatuksena on, että tänne saisin purkaa viimeisimmät muotivillitykset, himoitsemani asut ja tietenkin vaaterekeiltä kotiini raahaamani ostokset! mutta kuka tietää mihin suuntaan tämäkin lähtee kehittymään...:)

Mutta jos tuolla linjalla pysytään, niin blogini voisin aloittaa tämän päivän aleostoksista, jotka jäi kyllä harvinaisen pieneksi.. Parhaat ale-päivät kun makasin kuumeessa soffan pohjalla, ajattelin tänään hieman virkeämpänä rehata itseni kaupungin hulinaan. Missionina oli löytää huomisiin uudenvuoden-kekkereihin jotakin asua, rentoa, mutta samalla hivenen normaalia juhlavampaa. Perus h&m, vero moda, lindex -rintaman jälkeen käteeni jäi ainoastaan farkkuminari vertsusta...

320430.jpg

pakko oli napata kun hintalappu näytti 10 e ja olen addiktoitunut farkkuhameisiin! (kyllä, tämä on jo vitsi.. jos ei muuta niin kyllä Anna aina farkkuhameen löytää!) Sitä paitsi helmikuussa on Thaimaan reissu tiedossa, joten sieluni silmin näin itseni jo uudessa farkkuhameessani vaeltelemassa pitkin Phuketin biitsejä! Idioottia kyllä ostaa sinne vaatteita, kun tietää että sieltä niitä vasta tuleekin rehattua!! Ikävä kyllä olo oli vielä hieman tokkurainen sairastelun jälkeen ja huominen asu jäi kauppaan... Jotenkin ei jaksanut katsella niitä glitteri-paljetti-pikkujouluasuja, joten huomenna taidan laittaa päälle syksyllä ostamani mustan kotelomekon ja siihen nirhaan mustan kiiltonahkavyön (toivottavasti ei joulun kinkut tursua yli ja vetoketjukin vielä menisi kiinni !!) Tai aina on vaihtoehto lähteä vielä huomenna iltapäivällä paniikkiostoksille!!