Tein nettilöydön... H&M nettisivujen outlet myymälä!! Najs! Viime viikolla tuli tilattua mekko (silkkiä) ja hinta ainoastaan 20  €! Pitäisi pian jo tulla ja vähän jännittää sopiiko. Siinä olisi meinaan aika klassisen kaunis mekko, ja heti on ensi kesän häät mielessä, josko siinä olisi hyvä asu. Mutta tälläinen hyvälaatuinen mekko säilyy kyllä vaatekaapissa vuodesta toiseen! Ja hinta oli kyllä iso plussa ;)

339403.jpg

Tulipahan T:llekin jotain tilattua eli miesten samettinen bleiska  liituraidoilla n.20 € makso tämäkin!

339404.jpg

Mutta tänään taas repsahdin... henkalla on ollut joulukuun ajan "Gift of the Day" -kampanja, ja netissä nähtävästi jatkuu... Eli kampanjassa oli jokaiselle päivälle joku sairaanhalpa tarjous ja nyt niitä sai tänään ainakin netistäkin vielä. Itselleni tilasin harmaan kashmir -neuleen 29,90€, ihan hyvä hinta hyvästä matskusta! T:lle oli tarkoitus tilata musta makee nahkarotsi hintaan 39,90, mutta kun pääsin kassalle asti oli jo loppu, sääli.  

Ei ole aikaisemmin oikein tullut tilailtua netistä tavaraa/vaatetta, mutta testataan nyt miten menee. Olen kyllä sellainen shoppaaja, että tykkään hiplata ja näprätä ja testailla kaikki ennen osteluja. Mutta saahan ne aina palauttaa... Tämä mun shoppailulakkoni ei vain kyllä valitettavasti etene aivan niin kuin piti!!!339409.jpg